Varför ska jag välja Desserthantverk Österåker??

Är det viktigt för dig med bra kvalitet, kravmärkta och närproduserade råvaror och fairtrade?
Då ska du välja Desserthantverk Österåker, för det är just det jag brinner för.
Att kunna äta godsaker med gott samvete och utan massa onödiga E-ämnen är för mig en självklarhet, det vill jag att det ska vara för dig med.
Alla mina tårtor och praliner görs på ekologiska mejeriprodukter och ägg från frigående höns, chokladen är rättvisemärkt i den utsträckning det går och jag använder alltid äkta vaniljstänger.

Jag har ca 25 års branchrefarenhet och har gått utbildningar i både Spanien och Frankrike. Jag har haft förmånen att jobba med några utav sveriges allra bästa konditorer och 2014 fick jag förmånen att delta i kanal 5s andra säsong an Dessertmästarna. 


 

Tävling pågår under Choklad och bakfestivalen på Stockholmsmässan