Konsult och frilans






KONSULT 
Behöver du få in lite nya tankar och ideer i köket? Jag hjälper er gärna till  och ser över er verksamhet för att komma vidare i utvecklingen mot nya mål.

loading...

VILL DU LÅTA DIN PERSONAL FÅ EN FÖRDJUPNING I DESSERTKÖKET?

En utbildning för personalen i ert kök, vi går igenom olika tekniker i sockerköket. 
När utbildningen är klar ska samtliga deltagare känna sig trygga med att sätta ihop en god dessert, man ska dessutom ha fått prova på att temperera choklad och leka med den.
Utbildningen förläggs hos er och sker under en till två dagar beroende på förutsättningarna i ert kök.


 

        FRILANS 
Mycket att göra, kort om folk, saknas personal mellan två anställningar??
Bara enstaka dagar eller längre perioder? Jag tar gärna frilansuppdrag, slå en signal för att se om det funkar.

Kontakta mig på 
malin@desserthantverk.se
070-2581375